Logga in

Sök

Dalslands Skogsskola

Dalslands Skogsskola

Beskrivning

Dalslands Skogsskola är ett utbildningsföretag för skogsbruket. Vi levererar utbildningar med fokus på kvalité och kunskapsutveckling inom skogsnäringen. Våra utbildningar riktar sig till privata och offentliga aktörer inom skogen samt till dig som privatperson som vill lära dig lite mer om hur du vårdar skogen för bästa avkastning.

Dalslands Skogsskola ingår som utbildningsföretag i Cosfor Group och våra utbildare har stort kunnande inom huggning, röjning, plantering, plantor och kulturvård. Vi har mångårig erfarenhet och 10-tusentals hektar röjning och miljoner planterade plantor bakom oss inom koncernen. Vi arbetar på ett proffsigt sätt med stort engagemang. Tillsammans ger vi mervärden till kunden och är måna om att hålla god kvalité och service på de produkter vi erbjuder.

Utöver SYN-utbildningar erbjuder vi även Motorsågsutbildning nivå A, B, C, D, V, Röjsågsutbildning nivå A, B samt HLR/Första Hjälpen och ESA.

Så här anmäler du dig

Anmälan sker via mail eller telefon till Kenneth Gustavsson, 076-135 08 05 eller kenneth@dalslandsskogsskola.se.

SYN-kurser

Möt våra lärare

Sten Gustafsson

Skogslärare

Skogsgymnasium 73-74, Skogsarbetare 74-79, Skogstekniker -81, Planläggare 81-82, Lärarutbildning -83. Skogsbrukslärare under 12 år på Dals-Eds Skogsbruksgymnasium och Södra vikens skogsgymnasium. Egen företagare, konsulttjänster skogsvård 12 år mot Vattenfall, Fortum, Svenska kyrkan mfl. Skogschef Svensk Skogsservice AB med ansvar för utbildningar och konsulttjänster. Utbildningsansvarig för Dalslands Skogsskola som är en del i Cosfor Group.

Anders Wall

Har lång lärarerfarenhet inom skogliga utbildningar såväl internationellt som i Sverige. Utbildad vid Skogsmästarskolan i Skinnskatteberg till Skogstekniker -1990 Utbildar inom Motorsåg, Röjsåg och SYN kurserna för Dalslands Skogsskola.

Kontakt

Aktuella kurstillfällen