Logga in

Sök

ECS Entreprenörscertifiering Skog AB

ECS Entreprenörscertifiering Skog AB

Beskrivning

ECSkog är ett specialiserat entreprenörscertifieringsparaply med över 2450 anslutna certifierade skogsentreprenörer. Vi arbetar utan andra sidointressen med de frågor som genom certifieringsstandarden är knutna till entreprenörscertifieringen. Vår viktigaste verksamhet är mötena med skogsentreprenörer över hela landet. SYN-kurser i ECSkog:s regi ges i första hand till entreprenörer anslutna till ECSkog och endast i form av förnyelsekurser.

Så här anmäler du dig

Endast genom e-post: utbildning@ecskog.se 

SYN-kurser

Möt våra lärare

Ronnie Andersson

Revisionsledare/Internrevisor

Internrevisor, ECSkog AB Virkesköpare, Sveaskog Förvaltnings AB Produktionsledare/inköpare, Sågbränsle AB Produktionsledare, Naturbränsle i Mellansverige AB Skogskonsulent, Skogsstyrelsen Besiktningsman, Skogssällskapet Förvaltnings AB MSc in forest management, SLU.

Sofie Petersson

Internrevisor/kundansvarig

Sofie har jobbat med avverkning och skogsvård i sin roll som inspektor på SÖDRA och där genomgått kurser i Natur- och kulturhänsyn samt uppnått god kunskap in om FSC/PEFC-krav för skogsägare. I sin roll som internrevisor har hon mycket god kunskap om certifieringskraven i PEFC för entreprenörer.

Kontakt

Aktuella kurstillfällen