Logga in

Sök

Emil Modig

Emil Modig

Beskrivning

Utbildning och andra tjänster för bland annat PEFC certifiering av företag och yrkesverksamma inom de skogliga näringarna. Verksam i hela Norrbotten.

Så här anmäler du dig

Anmälan sker enklast via mail eller telefon. Ska hela ditt företag eller en större grupp gå kursen gemensamt? Hör av dig så bokar vi ett enskilt kurstillfälle anpassat efter ditt företags förutsättningar! Jag arrangerar även kurser på andra orter inom Norrbotten efter förfrågan.

SYN-kurser

Möt våra lärare

Emil Modig

Utbildningsanordnare

Utbildad till Jägmästare. Arbetat med skoglig planering i olika former sen 2001. Senaste 12 åren har jag arbetat som förvaltare på Statens fastighetsverk med god insyn i certifieringsfrågor, målbildsarbete, skoglig planering mm. 2022 har jag tagit tjänstledigt från SFV för att starta och driva en friskola samt ägna mig mer åt min egen verksamhet där SYN-kurserna ingår! Har även egen erfarenhet från det praktiska skogsarbetet både för maskinsidan och skogsvårdande och därmed väl införstådd i situationen som skoglig entreprenör och vad det innebär att vara certifierad. Tillsammans med kursdeltagarna så anpassar vi kursen så att det både utbildningstillfället och innehållet passar ert företag och det område ni verkar inom!

Kontakt

Emil Modig
emil.modig@gmail.com
073-028 4949

Aktuella kurstillfällen