Logga in

Sök

Greensway

Greensway

Beskrivning

Vi hjälper en mängd olika aktörer med naturvärdesinventeringar, landskapsanalyser och kvalitetsuppföljning av miljöhänsyn. Den stora erfarenheten och kunskapen vill vi gärna dela med oss av. Med våra utbildningar vill vi erbjuda den mest uppdaterade och relevanta kompetensutvecklingen inom naturvård och miljöhänsyn.

Så här anmäler du dig

Anmäl dig via mailformuläret under kurstillfällena på denna sida.

SYN-kurser

Möt våra lärare

Olof Widenfalk

VD

Olof är en erfaren utbildare inom skoglig naturvård, han var tidigare forskare inom naturvårdsskötsel på Skogforsk samt har arbetat länge med praktisk skoglig naturvård och uppföljningar av naturvård. Olof är även författare till Skogsskötselseriens del om Naturhänsyn.

Tomas Axelson

Skogsmiljökonsult

Tomas är jägmästare och utbildningsansvarig på Greensway. Utöver att arrangera utbildningar arbetar han med uppföljning av miljöhänsyn i skogsbruket och utför skogliga naturvärdesbedömningar. Han har tidigare arbetat som biologilärare på Naturbruksgymnasiet Södra Viken i Sunne, Värmland och har innan dess arbetat som föreläsare inom Skogsindustrierna.

Anton Hammarström

Skogsmiljökonsult

Anton är utbildad jägmästare och arbetar med naturvärdesbedömningar och naturvärdesinventeringar under fältsäsongen. Han har varit ansvarig, genomfört och varit instruktör vid flertalet utbildningstillfällen tillsammans med Olof Widenfalk. Anton har även praktisk erfarenhet från skogsbruket då han jobbat som traktplanerare för Holmen och är uppvuxen inom småskogsbruket på Gotland.

Maria Jakobsson

Skogsmiljökonsult

Maria är jägmästare och arbetar främst med naturvärdesbedömningar och naturvärdesinventeringar. Hon är ansvarig för utveckling av Greensways skogliga affärsområden och har tidigare arbetat med naturvärdesinventeringar som anställd hos Holmen.

Olle Finnström

Skogsmiljökonsult

Olle är jägmästare med inriktning på biologi och skogsskötsel. På Greensway arbetar han med naturvård och naturhänsyn i olika inventeringar och utredningar. Han har tidigare arbetat på Skogsstyrelsen med utbildningsprojekt om förebyggande skötselåtgärder vid skogsbruk nära vattendrag samt som skogsbruksplanläggare på Norrskog.

Kontakt

Aktuella kurstillfällen

    Intresseanmälan till kurs