Logga in

Sök

Nordfor Training & Consulting AB

Nordfor Training & Consulting AB

Beskrivning

Nordfor är ett utbildnings- och konsultföretag med verksamhet i Sverige och utlandet. Vi genomför SYN-utbildningar samt motorsågs- och röjsågskurser enligt Säker skogs körkortskoncept samt arbetar med miljö- och kvalitetsuppföljningar i samband med avverkning.

Så här anmäler du dig

Via e-post eller telefon.

SYN-kurser

Möt våra lärare

Bernt Klasson

Skogskonsult/Instruktör

Skogstekniker, Skogsbrukslärare, Marknadsekonom. 30 års lärarerfarenhet av utbildning för svenskt och internationellt skogsbruk. FSC/PEFC internrevisor.

Lasse Kaubak

Skogsinstruktör/konsult

Skogsbruksutbildning vid Kolding Tekniska skola, Skovskolen Nödebo, Danmark. Tidigare skogsvårdsentreprenör (professionell skogsröjare) med eget AB i 10 år. Instruktörsutbildning för motorsåg och röjsåg. Anställd på Nordfor sedan 2015.

Hans Thunander

Skogsutbildare/konsult

Jägmästare, examen från Skogshögskolan 1979. Medverkat i uppbyggnaden av stiftens PEFC-paraply. Representerat stiften i ECSkogs styrelse samt tidigare varit internrevisor på ECSkog. Utbildat i olika sammanhang -- om certifiering, skogsföryngring, drönare och skogshistoria. Arbetar på Nordfor med SYN-kurser. främst för företag med utländsk personal.

Per Jonsson

Skogsutbildare/konsult

Utbildad skogstekniker vid skogsmästarskolan i Skinnskatteberg. Har arbetat som skogshuggare, maskinförare, maskinförsäljare och projektledare för Elmias skogsmässor. Är nu fristående skogsvårdsentreprenör, konsult och frilansjournalist. Arbetar på Nordfor med uppföljningar av generell naturvård och SYN-kurser.

Mateusz Szydlo

Skogsutbildare

Fått titeln MSc i skogshushållning från SLU. I botten utbildad skogsmästare vid Poznans Lantbruksuniversitet i Polen. Har arbetat på Sundins Skogsplantor som produktionsledare med tyngdpunkten på skogsvårdsfrågor. Pratar svenska, engelska, polska, ryska och arabiska. På Nordfor arbetar med SYN-kurser för både företag med svensk och utländsk personal.

Kontakt

Aktuella kurstillfällen